FRUUUKOST

 
Imorse åt jag en jättegod frukost! Nektarin och nutella macka, och ett glas juice haha. Försökte foto lite men det blir så himla dålig kvalite` på bilderna när jag laddar upp bilderna på blogg.se. Är det någon som vet hur man ska göra för att få bättre kvalite` så får nu jättegärna kommentera!! Skulle bli sjukt glaaad! 
 
 
Idag ska jag inte göra något speciellt, ska till mamma ikväll. Förresten är det någon av ER som har blogg? Kommetera isåfall, skulle vara roligt att kika in på dom! 
 

FRÅGESTUNDEN

 
Hej! För rätt länge sedan nu hade jag ju en frågestund där jag skulle svara i en video. Försökte spela in videon typ 10 gånger men ingen blev bra hahah. Såg även att det var någon person som har låtas vara flera personer med olika namn.. Man kan se IP adressen på alla kommentarer bara så du/ni vet. ;)) Men tänkte iallafall svara på frågestunden här i ett vanligt inlägg! 
 
 
Favorit färg ? Kan du göra ett inlägg med snygga sommar kläder o skor så att det blir lixom som en hel outfit ! Kan du göra en video när du Visar favoriter ur garderoben!?
 
1. Rosa, turkos och korall 
 
2. Ja, kan försöka fixa det! 
 
3. Kanske det! :) 
 
 
Glass/godis? Går du i någon soport? Bloggen/instagram? Skulle du kämpa dör bloggen? Vilka bloggar läser du? Husdjur? Kan du göra inlägg oftare? Kan du lägga ut mer videosar?
 
1. Glass 
 
2. Ja, fotboll och dans
 
3. Svår men bloggen! 
 
4. Ja eller vet inte riktigt hur du menar.. 
 
5. Nickys.se  Krisssys.blogg.no  Kenzas.se  Zarish.blogg.se  Shenie.blogg.se  & några fler + mina vänners      bloggar 
 
6. Försöker hehe
 
7. Tipsa om vad för videosar jag ska göra isf! :D 
 
 
Bästisar? Kan du göra video när du visar hur du sminkar dig? Favorit land? Har du varit utomlands? Sånnafall vart?
 
1. Engla, Maya, Ella, Mikaela, Linnea, Awa, Nicki, Jennifer och Mirja 
 
2. Använder oftast bara mascara så kommer inte bli så rolig video hahah
 
3. Hmmm.. USA eller Thailand! 
 
4. Japp, i Egypten, Spanien, Grekland, Frankrike, Turkiet, USA, Norge, Finland, Danmark, Thailand och Venuzuela.. Tror det var alla :)
 
 
 
Låga eller höga dr.denim?  Har bara låga så låga antar jag hahah
 
 
Sjunger du bra? Drömresa? Favvo maträtt (restaurang)
 
1. Nej, inte vad jag tycker i allafall :)) 
 
2. Vill resa jorden runt hahah men road trip i USA 
 
3. Kina resturang 
 
 
 
 
 
Beskriv exakt hur du gjorde din blogg! Exakt! Kan du göra en video som du lägger upp på bloggen o VideoFy när du visar i din garderob? (Kläderna där i)
 
1. Oj, jag skapade bara ett konto på blogg.se sen fixade jag min design.. Kan inte berskiva exakt.. :( 
 
2.  Ja, någon gång! :) 
 
 
Sommar/vinter? När fyller du år? 
 
1. Sommar lätt! 
 
2. 13 juli 
 
 
Favorit glass? Favorit chockad ?  
 
1. Förutom ben & jerry är det vanlijglass och melonglass
 
2. Scheiwez nöt eller m&m`s om det räknas hehe
 
 
Hur kan du vara så fin? :*  Durrå Ella!? :** 
 
 
 

GOSSIP GIRL

 
Bästa serieeeeen!
 

Fick en fråga förut om vart man kan titta på the walking dead. När jag kollar på serier kollar jag på netlfix, dreamfilm.se eller swefilmer.com. Netflix koastar 79:- kr i månaden (tror jag) men det är gratis den första månaden! Vi har netflix och jag tycker att det är jättebra. Det finns jättemånga filmer och serier och man kan även ladda ner det som en app på mobilen eller på iPaden / surfplattan. Sen är det även bra kvalite` på bilden eller hur man säger haha. Dreamfilm och swefilmer är också braa! Det som är synd bara är att man måste ha ett konto på swefilmer för att kunna kolla på vissa filmer eller serier men annars är det superbra! 
 

LÄNKBYTE?

 
Om du vill göra ett länkbyte med mig kan du skriva till mig på kik (heter bonnieb00 där) eller kommentera i kommentarsfältet. Gör med dom 3 första! :) 
 
 

FREDAG

HEJ ALLIHOPA! Ska strax äta god middag men innan ville jag bara visa en tröja jag köpte idag!
 
 
Den är från bondelid och kostade 300kr! Kanske inte kan använda den så jättemycket i sommar men i höst kommer den nog bli perfekt. :) 

SERIER

 
ÅÅHH.. regnet bara öser ner! Men det är ändå lite mysigt för då kan man vara inne och kolla på serier heheh... Tänkte tipsa lite om mina favvo serier! Dom som jag har kollat på mest är gossip girl och the walking dead, båda är verkligen sjukt bra och man kan inte sluta titta!! Jag lovar på rikigt att ni inte kommer bli besvikna!
 
Jag hittade inte någon bra trailer på gossip girl men har är trailern på the walking dead iallafall: 
 
 

BÄSTA DAGEN PÅ LÄNGE IGÅR

 
HEJ ALLIHOPA! Just nu gör jag faktiskt ingenting, sitter i min säng och väntar på att vi ska äta bara haha. Tänkte bara berätta att gårdagen på grönan var jätterolig! Vi hann inte åka så mycket eftersom det var sååå himla mycket folk men det vi hade superkul ändå! Jag, Ella, Mikaela och Nicki åkte deras nya karusell "eclipse", den var sjukt läskig men ändå rolig haha. Jag och Ella skrek jättemycket hehe... Men dagen var såå rolig och mysig, bästa dagen på länge! 
 

BEFORE I DIE

 

FILMTIPS? KOMMENTERA!


SOMMAR SHOPPING

 
Hej! Föut när vi var i Stockholm på student så var vi ju i Täby centrum, så jag tänkte visa vad jag fick med mig hem därifrån. :) 
 
 
Jeansshortsen köpte jag på Hollister och dom kostade runt 490kr. Bikiniöverdelen köpte jag också på Hollister och den kostade 260kr, sen köpte jag även en svart långklänning från h&m för 149kr. Är jättenöjd och jag tror att det kommer användas mycket i sommar! 
 
 
Jag tycker att shortsen är jätte fina men dom är dock inte så bekväma haha! Man får gå och dra ner dom hela tiden eftersom att dom inte är tighta längst ner som ni ser på bilden. Men kram på er 
 

BRA MÅNDAG

 
Hej! Har varit en väldigt slapp dag! Började halv elva och slutade runt två!! Så efter skolan var jag lite med Maya och Engla sen åkte jag hem till Engla. När jag kom hem igen städade jag mitt rum så nu är det hyfsat städat iaf! :D Nu ska jag nog gå ut och hoppa studsmatta. KRAM 
 
Ni får två bilder på mig och min söta kusin Edward! 
 
Förresten glöm inte att fråga på frågestunden, den avslutas någon gång det här veckan! 

SÖNDAG

Hejhej alla fina! Ska strax åka iväg och äta på resturang men familjen sen efter det ska jag till Ella för att jag ska sova över där! Har sovmorgon till 10:30 imorn så det är supersköööönt! Förlåt för att det blir sånna här slarviga inlägg hela tiden.. Ska försöka bättra mig! KRAM


11 DAGAR KVAR TILL SOMMARLOV


Åååhhhh bästa känslan!!


LÖRDAGS MYS

 
Hej allihopa! Ska bara slänga upp ett snabbt inlägg innan vi ska äta. Känner mig väldigt osocial just nu eftersom vi har gäster och alla andra är ute och grillar hehe.. Hade inte så mycket att säga, ha en bra lördags kväll bara! Jag ska inte göra något jättespeciellt ikväll, ska kanske kolla på en film eller något sånt! PUSS
 
 

STUDENT

 

Gårdagen var jätterolig! Först var vi och kollade på utspringningen kl 1! Efter det hade vi lite tid över innan vi skulle tillbaks till våra kusiner och fira på kvällen så då åkte vi till Täbycentrum och shoppade (kan visa vad jag köpte senare), efter det åkte vi tillbaks till våra kusiner och åt middag! Det var jättemysigt och dom hade gjort jättemycket desserter!! Åkte där ifrån proppmätt haha.

 


RSS 2.0