DANMARK


Hejhej! Hade gjort ett inlägg förut men som inte gick att lägga ut eftersom att jag hade jättedåligt internet. Men så jag får berätta nu att jag är och kommer vara i Danmark hela den här veckan! Vi har varit på Legoland idag och imorgon ska vi oxå vara på Legoland! Sen imorgon eftermiddag/kväll åker vi till Köpenhamn. Har varit jätteroligt idag och det kommer det nog bli dom andra dagarna den här veckan oxå!! Men ni får ha det jättebra! Kram

Sitter i lobbyn i hotellet och bloggar från iPaden just nu haha så jag har tyvärr inga fina bilder jag kan visa er.. Men har med mig kameran så när jag kommer hem kommer det bilder!


WHITNEY PORT


Åh älskar Whitney Ports kläder! Hon passar iallafall jättebra i dom, hela hon är ju jättefin! Älskar hennes hår, skulle inte direkt ha något emot att byta hår men henne haha.


MÅNDAG


Hej! Har varit dålig uppdatering den här veckan för att jag har tagit det lungt och haft så rolig med min familj/släkt och vänner! Känns inte så kul att blogga när min design ser ut såhär oxå.. Men det är en tjej som ska hjälpa mig och fixa den så jag är superglad för det! :D Kan berätta lite om förra veckan.. Från måndag till torsdag var jag i Norrland med min familj hos mamma och släkt! Det har varit supermysigt. Vi har badat och gjort lite andra saker, och sen på kvällen satt vi ute och grillade och så! I fredags åkte jag upp till min sommarstuga med pappas familj och Engla och Mikaela följde oxå med! Sen var farmor, farfar, gammelmormor och gammelmorfar där uppe oxå! Vi var där tills igår, sen när vi hade lämnat Mikaela och Engla så åkte jag, Wanda, pappa och farfar och kollade på EM finalen! Det var först gången jag var på en "stor" match i verkligheten och det var jätteroligt!


SÖNDAG


Hejhej! Igår kom Alva hem till mig och runt halv två tror jag så åkte vi inte till stan och gick på bio! Vi såg "the bling ring" och den var bra, men inte den bästa jag sett. ;) Sen på kvällen så kollade vi på en skräckfilm som hette "the crazies", den var inte jätteläskig men ändå lite skrämmande.. Vi var själva på nedervåningen för hela min familj hade gått och lagt sig så då blev det lite läskigt haha! Men sen gick vi upp och kollande på en jättesorlig film så hette "the impossible" och det var såå sorlig!! Den handlade om tsunamin i Thailand.. Åhh både jag och Alva satt och grät haha och jag brukar faktiskt inte börja gråta så lätt av filmer! Men den filmen var faktiskt bra och man lär sig hur mycket enns familj betyder för än, så det är ett stort filmtips!

Ikväll ska jag till Norrland så det kommer nog inte bli så bra uppdatering den här veckan..Förlåt för ett slarvigt inlägg men nu måste jag packa i det sista! Men ni får ha det bra! Puss


HJÄLP

Aaaahh vet verkligen inte vad som har hänt med min blogg!? I vissa texter är texten blå osv... Måste försöka fixa det men jag vet inte hur? Någon som har varit med om liknande? Skulle uppskatta det väldigt mycket om du kommenterar eller skriver till mig på kik då! Heter bonnieb00 på kik


Tindraalmgren.devote.se


Ni måste besöka min kusin Tindras blogg!! Bloggen handlar om mode och hennes vardag! Hon är även grym på att sjunga!! Länken står i rubriken!


FAVORIT PRODUKTER

 
 
Det här är nog mina favorit produkter, eller produkter som jag använder varje dag (dock inte läppprodukterna.) Värmdeskydd till när jag plattar håret (plattar inte håret varje dag men när jag gör det!), hårolja, läppglans med solskyddsfaktor i, mascara, läppstift (det är som ett läppstift fast det blir lite diskretare färg..) och Niveas sminkborttagning!  

Fredag


Hejhej! Just nu gör jag ingenting faktiskt haha men jag ska snart gå och fixa mig. Ikväll kommer några kompisar till pappa så vi ska grilla och såå. Imorgon kommer Alva och hon ska sova här tills på söndag, kommer bli jättekul! Puss

Är så sugen på att åka utomlands, ska inte åka utomlands för än i december.. Eller nu på sommarlovet ska jag till Danmark fast det är ju inte jättelång bort men det ska bli jätteroligt! Vi ska gå på Legoland och sen finns det ju a&f där så hehe. Men vad gillar ni mest, solsemester eller semester till någon stad som t ex NY, Paris, London osv? Jag gillar båda lika mycket men solsemester på vintern/hösten och stadssemester på sommaren/ våren tycker jag haha! :) 

 


FÖDELSEDAGS PRESENTER

 
 
 Sådär! Nu är videon med mina födelsedags presenter uppe! :) 
 
 
Av min familj hos mamma fick jag en prydnaskudde med USA flaggan på, en såndär mysig filt ( men ludd på eller vad det heter haha ), en nessesär fyllt med örhängen, en ring, en ansiktkräm och lite andra saker, sen fick jag även 700kr! Av mormor fick jag en väska (en sån som jag visar i videon) och 500kr! 
 
 
Tack för alla presenter! ♥
 
 

GÅRDAGEN

Hej! Igår så var jag med Engla nästan hela dagen! Hon kom till mig runt 11-12 så då kollade vi lite på pll sen åkte vi och köpte nutella, jordgubbar och grädde. När vi kom hem lagade vi amerikanska pannkakor som vi åt med nutellan, jordgubbarna och grädden. Såå gott! Sen cyklade vi hem till Engla för hon skulle packa till Paris. Hon åkte tidigt imorse och jag är såå avis!! Hon skickade en bild när hon satt på starbucks imorse, ååhhh vill oxå! Men jag hoppas verkligen att hon får en underbar weekend i Paris!! Kommer sakna henne! 
 
Förresten, det var ju några som ville att jag skulle visa mina presenter i ett inlägg och jag har fakistkt spelat in en video där jag visar mina presenter! Jag har dock inte publicerat den på youtube än men vänta lite till bara, den kommer! :) 
 
 
Hahah gammal bild på mig och Engla! 
 
 

MY BIRTHDAY

 
 
 
 
 
 Åh har verkligen haft en toppendag idag! Det var dom närmsta från min pappas släkt som kom och firade mig idag! Sen ska jag fira hos mamma imorgon, fast mitt släktkalas hos mamma ska jag ha i Augusti haha. Men har iallfall haft en jättebra födesedag och så har jag fått såå fina presenter!! Kan visa i ett inlägg senare! Men nu har pappa och min extra mamma åkt iväg på någon fest för att fira deras kompisar som fyller 40. Fast det blir bra ändå, farmor och farfar är här med mig och mina syskon. Vi ska äta någon god middag sen ska vi äta massa gott! Vi har massa jordgubbar i kylen hihi! 
 
Vill även tacka för alla fina gratulationer på instagram och facebook!! ♥
 
 

FÖDELSEDAGS OUTFIT

 
 
// Linne - Lindex // Kjol - vet inte // Armand- utomlans och det svarta fick jag idag i present // 
 

Svar på en fråga!

 
Vad har du för kamera? Eller asså vad heter den hehe
 

Jag brukar fota med tre olika kameror haha men min kamera heter sony NEX- 5RK ( den på bilden här nedanför ), sen hos pappa har vi en sony och hos mamma har vi en nikon. Alla tre är systemkameror men jag vet inte exakt vad dom två sista heter hehe. 
 
 
 
 
 

FREDAG

 
Hej allihopa! Nu är jag hemma igen! Vi åkte runt tio tror jag från Vimmerby och kom hem runt tre. När jag kom hem städade jag lite på mitt rum eftersom jag ska ha släktkalas imorgon! Så idag är det min sista dag som 12-åring hihihh. Men nu ska jag duscha och sen ska jag kolla pll eller något sånt haha. Kram 
 
 
Åh jag vill verkligen ha en ny header!! Helst skulle jag vilja ha en header när jag står på en strand framför något fint hav eller framför skyskraporna i NY hahah.. Det skulle verkligen vara drömheadern! :))) 

Wishlist 2013


Om två dagar blir jag 13!! Har inte önskat mig något speciellt men gjorde ett litet collage på saker som jag gärna skulle vilja ha. Hårolja, torrshampoo, väska ( hittade en superfin som liknar den på bilden på h&m! ), iPhone4 skal, någon snygg plånbok och vita låga converse. Jag önskar mig även presentkort, pengar och en marc by marc jacobs datafodral hihi. Fast vad man får i present är ju inte det viktigaste, jag blir glad för allt jag får! ♥

 


PEACE

 
Hahaha
 
Sitter och väntar på att pappa kommer hem så vi kan åka. Vi kommer nog stanna och äta middag i Stockholm sen ska vill till hotellet där vi ska bo! Hade inget speciellt att säga egentligen, ville bara göra något medans jag väntade heheh. Kram
 
 

SUMMERPARADISE

 
 
 
 
Hej! Andledningen till att jag inte har bloggat dom senaste dagarna är för att min kusin Tindra har varit hos oss och då har vi bara haft kul och gjort massa saker och så! Hon kom hit i söndags och då åkte vi och badade för att det var så varmt. Sen åkte vi och köpte glass och chips som vi åt på kvällen sen när vi kollade på film! Såå mysigt!! Igår åkte vi en till stan en stund.. Jag skulle klippa mig så vi gick runt och letade efter frisörsalonger, när vi till slut hittade en en frisörsalong så gick vi in och som tur var fanns det en tid till mig! Jag bokade den tiden, men sen när jag kom ut igen så kom jag på att jag hade glömt att fråga hur mycket det skulle kosta att toppa.. Så jag fick gå in igen och fråga! 530:- skulle det kosta för att toppa sig och jag hade bara med mig 350:- haha oppsss!! Men jag kunde ju inte avboka så jag fick låna pengar av Tindra och Wanda. Men det var ändå värt det för jag fick sitta i en masagestol när han skulle tvätta mitt hår och sen så hade han i någon olja och så oxå hihih. 
 
Men nu måste jag verkligen packa för ikväll så åker vi iväg på semester, eller vi ska bara till lite olika ställen i Sverige! Vi kommer sova på hotell i två eller tre nätter tror jag. Vi kommer hem på fredag iallafall för på lördag fyller jag år! 
 
 
 

SOMMAR OUTFITS

 

Gjorde 3 olika sommar outfits. En som man kan ha på stranden, en som man kan ha när man t. ex är och shoppar osv och en lite finare outfit. 

 

 // Bikiniöverdel - vs // väska - vs // flip flops - ingen aning // solkräm - hawaiian tropic // shorts - ingen aning // 
 
 
 
 // Linne - Monki // Solisar - Ray Ban // Skal - PINK (vs) // shorts -ingen aning // sandaler - ingen aning // 
 
 
 
// Mascara - vs // väska, klänning, tröja - ingen aning // skor - converse // 
 

Andledningen till att jag inte visste vart hälften av sakerna kommer ifrån är att jag glömde kolla när jag gjorde collaget på polyvore.. Hahah men hoppas ni gillade outfitsen! KRAM


TOPP 10

 
Nickys.se 
 
Kenzas.se
 
Krisssy.blogg.no 
 
Andreabadendyck.blogg.no
 
Sheine.blogg.se
 
Pdotter.se
 
blogg.veckorevyn.com/hannamontazami
 
bbomans.blogg.se
 
andreaviktoria.blogg.se
 
 nyheter24.se/modette/chloeschuterman/ 
 
 
Jag älskar att läsa bloggar och det här är nog mina 10 favorit bloggar! Tycker verkligen att ni borde kika in på dom. :) 
 
 
 

sommaaar


Hejhej! Idag var jag och Malin och badade, det var jätteroligt! Vi hade med oss läsk och vattenmelon som vi åt medans vi solade. Vi solade mest hehe..

Är det bara jag som tycker att sommarlovet har gått jättesnabbt hittills? Får typ lite ångest för att det känns som om skolan börjar snart.. Åh hatar den känslan haha!

 


TISDAG

 
Hej! Just nu är Malin här och vi har precis fotat massa! Hon ska sova här inatt, vi ska sova på studsmattan hehe. Det ska bli jätteroligt! Vi ska ta med massa filtar och sånt ut. Det här blev ett jättetråkigt inlägg, jag vet. Men ni får ha en bra dag! 
 
 
 
 

RSS 2.0