Bra start

Hej alla! Ska snart sova men tänkte berätta lite om min dag först hehe.. Först tog jag bussen till skolan (intressant..) sen var jag i skolan som vanligt men efter lunch fick vi veta att vår musik lektion var inställd så då blev den lektionen som vi hade efter oxå inställd pga att vi skulle få en jättelång håltimme i mellan osv. Så vi fick sluta kl 1, så då gick jag, Maya och Engla till Waynes och så fönstershoppade vi lite! Så det har varit en rätt så chill dag haha.. Men imorgon har vi oxå inställa lektioner hehe så vi kommer börja kl 11 och sluta kl 2, åååhhh så himla skönt! Men nu måste jag sova så god natt! På bilden ser ni snyggaste tröjorna som vi provade idag, aahh vill haa!!


Bloppis

Hej allihopa! Jag har inte berättat att jag har en bloppis på instagram! Men det har jag iaf och den heter @bb_bloppis . Så kolla gärna in den! ;D


Pitch perfect

Igår var ju jag på bio och såg pitch perfect och jag måste bara säga att det var den bästa filmen jag har sett på länge!! Det var superbraa, iaf ifall man gillar filmer med mycket sång och dans och så. 
 
 
 

Allahjärtansdag

En sen allahjärtansdag present av mamma, såå gott!


Måndag & bio

Hej allesammans! Så skönt att vi är lediga den här veckan. Igår kom vår kusin Tindra hit och sov här, idag har vi inte gjort något speciellt men kvart i sju ska vi på bioo. Vi ska se pitch perfect så det kommer bli jättemysigt! Ni får en bild från när jag sov hos Nicki, det var oxå supermysigt!! Vi kollade på tv och åt Kinamat sen snackade vi massa! Men ha det bra, kram kram


Sportlov

Heej allihopa! Såå skönt att äntligen ha sportlov!! Fast egentligen börjar det på måndag men jaja haha.. Kom hem från skolan för typ fem min sen, fick sluta tidigare pga inställda lektioner såå det var jättebraa! Nu ska jag fixa och städa på mitt rum lite sen ska jag packa, ska till Nicki sen och Maya och Engla kommer oxå dit! Vi ska sova över och kolla på filmer och sånt så det kommer bli jättemysigt! Men ha det bra! Ni får lite insprationsbilder hihi, Kram kram


Ripped jeans / till vardags & fest

 
Två olika sätt att matcha dom här jättesnygga slitna jeansen från a&f. Den till vänster är till vardags och den till höger till fest. Det skulle vara jättesnyggt att typ ha en hög toffs till vardagsoutfiten och lockigt till festoutfiten! 

Nytt till fotbollen

Köpte lite nytt till fotbollen! Köpte nya fotbollsskor, shorts, strumpor, vattenflaska sen köpte jag även underställ. 

Lördag

 
4 snabba outfitsbilder, tröjan är från hollister och jeansen är från cubus.
 
Har nyss ätit världens godaste middag med familjen! Ska snart kolla på mello och äta massa gott! Anna har köpt annans, vindruvor, hallon, kiwi och vattenmelon, sen har hon köpt massa godis och glass! Kom hem halv sju, var på Espresso house med Malin. Vi satt där i typ två timmar och bara snackade hihi! Ha en bra lördagskväll!!

Gårdagen

Hej allihopa! Igår sov jag och Nicki hos Maya. Det var supermysigt, vi åt pizza sen kom Mayas mamma på att det var disco på en skola nära där Maya bor, så vi gick dit! Det var inte så roligt i början men sen blev det roligare haha.. Imorse gjorde Mayas mamma amrikanska plättar till frukost och det var såååå gott! Nu på dan har jag varit i stan och köpt nya fotbollsskor, fotbollsstrumpor osv. Lite senare idag ska jag träffa en annan kompis, sen ska jag äta middagen med familjen och titta på melodifestivalen!


RSS 2.0