JUSTIN BIEBER

 
 
ÅÅÅHH JUSTIN!! Är typ helt kär i honom efter konserten hehe, men åååh han är helt perfekt! Förstår inte att jag har varit under samma tak som honom!! Hoppas, hoppas, hoppas verkligen att han kommer tillbaks till Sverige någon gång! 

Outfit

 
 
Jacka - Zara // Linne - Hollister // Jeans - Dr.denim
 
Bilderna blev sämst!! Haha men det blev ingen focus alls på dom.. Men iaf här är en outfit som jag hade på mig i veckan men jag glömde publicera den! 
 
 

2 svar

 
Vad heter dina bästavänner?
 
Mina bästavänner heter Maya och Engla
 
 
Kan du göra ett inlägg med snygga jackor till våren?
 
Ja, ska försköka fixa det! :D 
 
 
Två bilder från Aruba, ååååhhh vill åka utomlans och bli brun!!

Justiiiiin

 
Åååhhh hade bästa kvällen igår på Justin konsert!! Har inte berättat att jag skulle på den, men den var såå bra och han var så snygg!!! Men det var synd att vi inte hade så bra platser bara! Man ville bara komma närmre haha..Men jag kan verkligen inte fatta att jag har sett honom live aaahh helt obeskrivligt!! KRAM
 

Klippte ihop en liten video från dagen/konserten!


For summer

Åhh det blev sämst kvalite men gjorde ett litet collage med fina sommarkläder!

Dr.denim

 
 
 
Hej allihopa!! Idag efter skolan gick jag och köpte ett par låga dr.denim innan jag åkte och tränade, och jag måste bara säga att dom är såååå sköna. Det känns som man har på sig tights!! Dom kostar bara 400:- så det är ju jättebra pris för jeans! 
 
Iallafall, idag fyller min syster Wanda år (så ifall du ser det här, grattis igen!!) så efter jag hade varit och tränat åkte jag till gammelmormor och gammelmorfar för vi skulle fira Wanda där! Vi åt middag och tårta där så det var supermysigt! 
 
 

We♥it - inspiration

 
 
 
 Vet inte varför bilderna blev så små men ååhh jag bara älskar sånna här bilder!! Man kan sitta hur länge som helst och bara kolla på fina bilder på weheartit!
 
 

LÄNKBYTE!

 
Alla kikar in på min söta kusins blogg!! Hon bloggar om sin vardag, fritid, mode mm. Klicka HÄR för att komma till bloggen!

RSS 2.0